Onze Facebook berichten

 

Panita Catering

Panita-Catering is een jong en dynamisch bedrijf welk u in al uw horeca behoeften kan voorzien. Of het nu gaat om een klein intiem diner voor 2 personen, een meerdaags evenement of een bedrijfsfeest voor vele gasten. Wij zijn van alle markten thuis. U kunt bij ons terecht, zowel zakelijk als particulier. Niets is ons te gek en wij zullen op basis van onze deskundigheid en uw wensen samen komen tot een evenement zoals u dit voor ogen heeft. Wij leveren maatwerk en kwaliteit voor een eerlijke prijs en ontnemen u uw zorg, zodat ook u als opdrachtgever kunt genieten van dat ene moment waarop alles wordt gedaan zoals u dit graag ziet.
Panita Catering
Panita Catering heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.vrijdag, april 6th, 2018 at 2:00pm
Recent ontvingen wij het Ondernemend magazine uitgebracht door De Bondt Publishing in de bus, leuk om te lezen en ook wij staan in dit mooie magazine
Panita Catering
Panita Catering heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.vrijdag, april 6th, 2018 at 8:30am
Gisteren werden wij blij verrast door vrijwilligers van Stichting Present Barendrecht welke ons een oorkonde kwamen overhandigen voor onze hulp in de gemeenschap. Hij krijgt een mooi plekje aan de muur en wij zijn blij dat wij ons steentje kunnen bijdragen.
Panita Catering
Panita Catering was live.woensdag, januari 10th, 2018 at 6:05pm
Nieuwjaarsreceptie VBO. Speech voorzitter
Panita Catering
Panita Catering
Panita Catering heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.woensdag, januari 10th, 2018 at 5:11pm
Klaar voor de ontvangst van de Vereniging Barendrechtse Ondernemers (VBO) in het gemeentehuis van Barendrecht. Nieuwjaarsreceptie 2018!
Panita Catering
Panita Catering is bij Theater de Stoep.vrijdag, december 22nd, 2017 at 7:26am
Klaar voor de ontvangst van 400 gasten in samenwerking met Theater de Stoep
Panita Catering
Panita Catering heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd — bij De Buytenhof.donderdag, december 21st, 2017 at 11:23am
Geen koelhuis appels en peren maar direct van de boomgaard. Erg lekker!
 
 • Ons bruiloftsfeest is door Panita Catering een geweldig feest geworden. Heel relaxed en goed georganiseerd! Kon altijd contact op nemen en niks was een gekke vraag. Mijn volgende feest laat ik graag door hun organiseren!
  Marco
 • Panita Catering heeft ons 30 jarig bestaan een extra feestelijk tintje gegeven met het prima verzorgde buffet. Alle bewoners waren zeer lovend over de keuze en de kwaliteit. Dit bedrijf verdient een pluim en is zeker een aanrader.
  Bewonerscommissie Anton Constandse II, Alphen aan den Rijn
 • Onze eerste discussiebijeenkomst van de blindenstichting voor Zuid Afrika . Voor zo'n bijzondere bijeenkomst zoek je een bedrijf dat net iets extra's kan toevoegen om de avond voor de stichting tot een succes te maken. En daar is Panita-Catering in geslaagd. De avond en het diner was door hen voortreffelijk verzorgd en over de blinddoektasting hebben de gasten op de avond nog lang nagepraat. Complimenten!
  Rene de Vries
  Blindenstichting voor Zuid-Afrika
 • Vol lof over de enorm geslaagde lunch en borrel die in onze fabriekshal plaats heeft gevonden. Alleen maar positieve reacties gehoord van ons personeel. Panita Catering heeft tijdens de voorbereidingen voortdurend meegedacht. Ze leverden een keurige service en smakelijke lunch.
  Insituform B.V.
 • 27-12-2014 ons jaarlijkse kerstbal. Cateringverzorgt door Panita Catering, een Tapas buffet, in 1 woord; Fantastisch! Alleen maar positieve reacties ontvangen van onze gasten over het buffet. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Wij komen zeker terug als klant!
  Norbert van Wijk
  Dansschool Norbert van Wijk
 • Wij proberen het als bedrijf altijd net een beetje anders te doen dan anderen. Dit zocht ik ook bij Panita Catering bij het verzorgen van een ontbijtmeeting voor Businessclubleden van Excelsior. Dit heeft Patrick en zijn collega voortreffelijk verzorgd en gepresenteerd. Complimenten en hulde!
  V&W Facility Support
 • 12 april jl. jubileumdag van onze vogelvereniging, wij waren zeer verrast in een handomdraai de ruimte omgetoverd, we hebben genoten van de culinaire verrassingen. alles perfect geregeld en onze dank voor de goede service en het was super gezellig met jullie.
  Raymond Sluiter
  Vogelverengiging De Nachtegaal
 • Wij hebben al meerdere keren genoten van de culinaire heerlijkheden van Panita-Catering. Naast de kwaliteit, leuke menu suggesties.
  Manon Jansen Stolk
  Securelink Nederland B.V.
 • Gisteravond weer keurig verzorgde avond gehad. Vanmorgen zag het er weer spik en span uit, alsof er niets gebeurd was. Dank voor de perfecte service!
  Daphne Sterk
  Besix Nederland