Verzorgd van A tot Z

Uw zakelijk of particulier evenement verzorgen wij van A tot Z. Met onze service, gastvrijheid en culinaire mogelijkheden brengen wij uw wensen in vervulling. Of het nu een chique diner, een vergadering, een groots feest of catering afgeleverd op locatie betreft, u kunt bij ons terecht.

Wij werken uitsluitend met goed gekwalificeerd en vriendelijk personeel en zullen ook voor uw evenement het juiste team samenstellen. Dit team zal er al het mogelijke aan doen om uw evenement te laten slagen, zodat u hier met volle tevredenheid op terug kunt kijken.

Omdat wij voor iedere wens en budget een maatwerk oplossing zoeken werken wij niet met prijzen op onze site. Bespreek met ons uw wensen, eventueel budget en laat ons onze creativiteit en passie u verrassen.

Vraag hier uw offerte aan
 • Ons bruiloftsfeest is door Panita Catering een geweldig feest geworden. Heel relaxed en goed georganiseerd! Kon altijd contact op nemen en niks was een gekke vraag. Mijn volgende feest laat ik graag door hun organiseren!
  Marco
 • Panita Catering heeft ons 30 jarig bestaan een extra feestelijk tintje gegeven met het prima verzorgde buffet. Alle bewoners waren zeer lovend over de keuze en de kwaliteit. Dit bedrijf verdient een pluim en is zeker een aanrader.
  Bewonerscommissie Anton Constandse II, Alphen aan den Rijn
 • Onze eerste discussiebijeenkomst van de blindenstichting voor Zuid Afrika . Voor zo'n bijzondere bijeenkomst zoek je een bedrijf dat net iets extra's kan toevoegen om de avond voor de stichting tot een succes te maken. En daar is Panita-Catering in geslaagd. De avond en het diner was door hen voortreffelijk verzorgd en over de blinddoektasting hebben de gasten op de avond nog lang nagepraat. Complimenten!
  Rene de Vries
  Blindenstichting voor Zuid-Afrika
 • Vol lof over de enorm geslaagde lunch en borrel die in onze fabriekshal plaats heeft gevonden. Alleen maar positieve reacties gehoord van ons personeel. Panita Catering heeft tijdens de voorbereidingen voortdurend meegedacht. Ze leverden een keurige service en smakelijke lunch.
  Insituform B.V.
 • 27-12-2014 ons jaarlijkse kerstbal. Cateringverzorgt door Panita Catering, een Tapas buffet, in 1 woord; Fantastisch! Alleen maar positieve reacties ontvangen van onze gasten over het buffet. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Wij komen zeker terug als klant!
  Norbert van Wijk
  Dansschool Norbert van Wijk
 • Wij proberen het als bedrijf altijd net een beetje anders te doen dan anderen. Dit zocht ik ook bij Panita Catering bij het verzorgen van een ontbijtmeeting voor Businessclubleden van Excelsior. Dit heeft Patrick en zijn collega voortreffelijk verzorgd en gepresenteerd. Complimenten en hulde!
  V&W Facility Support
 • 12 april jl. jubileumdag van onze vogelvereniging, wij waren zeer verrast in een handomdraai de ruimte omgetoverd, we hebben genoten van de culinaire verrassingen. alles perfect geregeld en onze dank voor de goede service en het was super gezellig met jullie.
  Raymond Sluiter
  Vogelverengiging De Nachtegaal
 • Wij hebben al meerdere keren genoten van de culinaire heerlijkheden van Panita-Catering. Naast de kwaliteit, leuke menu suggesties.
  Manon Jansen Stolk
  Securelink Nederland B.V.
 • Gisteravond weer keurig verzorgde avond gehad. Vanmorgen zag het er weer spik en span uit, alsof er niets gebeurd was. Dank voor de perfecte service!
  Daphne Sterk
  Besix Nederland

Onze meest recente tweet