Onze Facebook berichten

Panita Catering
Panita Catering
Ons zusje is alweer druk bezig met het voorbakken van de lekkerste patat. Zien ze jullie ook straks?
Panita Catering
Panita Catering
Leuk als je leveranciers herinneringen ophalen. De verzorging van een mooi diner in de fabriekshal van Tesla
Panita Catering
Panita Catering
Aan de *vierde Digitale Corona Tafel* op *25 mei* schoven aan wethouder Nico Bults, Patrick Moreel (Panita Catering), John Bakker (Pannenkoekenhuis Oude Maas), Marcel Bijker (Tinke Assurantiën), Erik van Roon (Itis) en namens VBO Fresh World Johan in 't Veld en John Breedveld.
Panita Catering
Panita Catering
Wie speelt er vanavond mee? Ook ons zusje “De PatatBakkers” deelt een prijs uit 🥳
Panita Catering
Panita Catering voelt zich enthousiast.
Hoera!!!!!!!! We hebben een zusje!🥳

Vandaag, 18 mei 2020, kunnen wij met trots vertellen dat wij een zusje hebben en ze luistert naar de naam “De PatatBakkers”.

Met “De PatatBakkers” willen wij u het product “patat” weer laten ervaren zoals het bedoeld is: reepjes vers gesneden aardappel met liefde en zorg gebakken in plantaardige olie. Wij gebruiken hiervoor speciale patataardappels van het beste soort die zorgvuldig worden uitgezocht op vaderlandse bodem. Onze olie is plantaardig en van de hoogste kwaliteit. Met deze combinatie en een constant bakproces serveren wij u de lekkerste verse patat.

Op korte termijn starten wij vanaf een aantal vaste locaties waar wij op dit moment nog over in onderhandeling zijn. Deze onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium.

Wat kunnen wij dan nu wél? Wij kunnen bij u op locatie komen met “De PatatBakkers” on the road. Of dit nu is op uw bedrijf waar u uw medewerkers wilt verrassen of bij uw thuis of op de bouwplaats, overal kunnen wij u verblijden met de smakelijkste vers gesneden patat. Wij hebben hiervoor een aantal pakketten samengesteld, maar ook maatwerk is mogelijk.

Bent u als horeca ondernemer, cateraar, event organisator geïnteresseerd in wat wij bieden dan kunnen wij u ook van dienst zijn en gaan hier graag over in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Op dit moment hebben wij al een aantal boekingen lopen van sommige van onze vaste relaties die al van onze plannen hadden gehoord en niet konden wachten. Mocht bij u de interesse gewekt zijn om ons ook te boeken neem dan spoedig contact op, zodat wij u per mail of telefoon onze speciale openingsactie kunnen mededelen.🥳

De huidige maatregelen die van kracht zijn omtrent het Corona virus vormen voor ons geen belemmering en wij zullen deze met de grootste zorg en veiligheid in acht nemen.

Met “De PatatBakkers” starten wij een nieuw smaakvol begrip in de regio die u geproefd en ervaren moet hebben.

Boek nu want vol is vol! 😀

www.depatatbakkers.com
Panita Catering
Panita Catering voelt zich enthousiast.
In blijde verwachting in Corona tijd 😀

Na een periode van stilte laten wij weer wat van ons horen. De wereld verkeerd in een bijzondere situatie en ook wij merken dit net als de rest van de wereld. De tijd van “gezelligheid en ontspanning” waar de horeca op draait is helaas (tijdelijk) niet meer. Volgens de overheid moet een ieder werken aan “het nieuwe normaal” maar is dat wel zo normaal??? Wij vinden van niet en zien het dan ook meer als een tijdelijke oplossing om er iets van te maken zolang er nog geen definitieve medische oplossingen zijn.

Betekent dit dan dat wij stil hebben gezeten, afwachtend op de dag van morgen? Nee! Wij zijn iedere dag aan het bekijken hoe wij de mogelijkheden welke er voor de horeca gaan gelden optimaal kunnen benutten met zorg voor een ieders veiligheid. Kunnen wij dan iets voor u verzorgen ondanks alle restricties? Ja, dat kan en wij gaan hierover dan ook graag met u in gesprek. Wilt u toch iets organiseren voor uw naasten, bedrijf en /of collega’s, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Dat wij de afgelopen periode niet stil hebben gezeten resulteert in dat wij u kunnen vertellen dat wij in blijde verwachting zijn van een zusje. Een kind dat wij gaan laten opgroeien tot een begrip in de regio. Houdt u daarom onze berichtgeving in de gaten want de uitgerekende datum is spoedig!

Velen zullen het in deze periode gedurfd vinden, maar voor ons biedt deze periode, wederom, kansen. Wij zijn dan ook niet angstig voor het voortbestaan van Panita-Catering en de oprichting van het nieuwe bedrijf. Door te vechten zijn wij groot geworden en door nu weer te vechten en vertrouwen te hebben in onszelf gaan wij overleven.

Wij komen sterker uit de strijd en gaan met 2 bedrijven een nieuwe fase in.

Wordt vervolgd…….