Onze Facebook berichten

Panita Catering
Panita Catering
Win!!! Op deze koude maar mooie dag maken wij er een spelletje van.

Weet jij het gewicht van deze aardappel????

Wie er om 15:00 uur vanmiddag het dichtstbij zit mag vandaag nog een lekker vers patatje komen halen en als je samen bent krijg je er gewoon twee😉

#winnen #patat #lekker #vers
Panita Catering
Panita Catering
Ons zusje is alweer druk bezig met het voorbakken van de lekkerste patat. Zien ze jullie ook straks?
Panita Catering
Panita Catering
Leuk als je leveranciers herinneringen ophalen. De verzorging van een mooi diner in de fabriekshal van Tesla
Panita Catering
Panita Catering
Aan de *vierde Digitale Corona Tafel* op *25 mei* schoven aan wethouder Nico Bults, Patrick Moreel (Panita Catering), John Bakker (Pannenkoekenhuis Oude Maas), Marcel Bijker (Tinke Assurantiën), Erik van Roon (Itis) en namens VBO Fresh World Johan in 't Veld en John Breedveld.
Panita Catering
Panita Catering
Wie speelt er vanavond mee? Ook ons zusje “De PatatBakkers” deelt een prijs uit 🥳
Panita Catering
Panita Catering voelt zich enthousiast.
Hoera!!!!!!!! We hebben een zusje!🥳

Vandaag, 18 mei 2020, kunnen wij met trots vertellen dat wij een zusje hebben en ze luistert naar de naam “De PatatBakkers”.

Met “De PatatBakkers” willen wij u het product “patat” weer laten ervaren zoals het bedoeld is: reepjes vers gesneden aardappel met liefde en zorg gebakken in plantaardige olie. Wij gebruiken hiervoor speciale patataardappels van het beste soort die zorgvuldig worden uitgezocht op vaderlandse bodem. Onze olie is plantaardig en van de hoogste kwaliteit. Met deze combinatie en een constant bakproces serveren wij u de lekkerste verse patat.

Op korte termijn starten wij vanaf een aantal vaste locaties waar wij op dit moment nog over in onderhandeling zijn. Deze onderhandelingen zijn in een vergevorderd stadium.

Wat kunnen wij dan nu wél? Wij kunnen bij u op locatie komen met “De PatatBakkers” on the road. Of dit nu is op uw bedrijf waar u uw medewerkers wilt verrassen of bij uw thuis of op de bouwplaats, overal kunnen wij u verblijden met de smakelijkste vers gesneden patat. Wij hebben hiervoor een aantal pakketten samengesteld, maar ook maatwerk is mogelijk.

Bent u als horeca ondernemer, cateraar, event organisator geïnteresseerd in wat wij bieden dan kunnen wij u ook van dienst zijn en gaan hier graag over in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Op dit moment hebben wij al een aantal boekingen lopen van sommige van onze vaste relaties die al van onze plannen hadden gehoord en niet konden wachten. Mocht bij u de interesse gewekt zijn om ons ook te boeken neem dan spoedig contact op, zodat wij u per mail of telefoon onze speciale openingsactie kunnen mededelen.🥳

De huidige maatregelen die van kracht zijn omtrent het Corona virus vormen voor ons geen belemmering en wij zullen deze met de grootste zorg en veiligheid in acht nemen.

Met “De PatatBakkers” starten wij een nieuw smaakvol begrip in de regio die u geproefd en ervaren moet hebben.

Boek nu want vol is vol! 😀

www.depatatbakkers.com