Over smaak valt te twisten...

maar als wij ergens complimenten over krijgen is dat over onze keuken. Onze food professionals weten met passie uw smaakpapillen te verwennen. Het vers afgebakken broodje met ambachtelijk beleg, het luxe diner, het buffet maar ook de late night snack tijdens uw evenement. Alles met zorg bereid door ons keukenteam. Zij bedenken, ontwikkelen en maken de smakelijkste gerechten met liefde en creativiteit.

In de ontwikkeling van onze gerechten streven onze food professionals ernaar veelal biologische en verantwoorde producten te gebruiken

Heeft u op uw evenement gasten met een andere geloofsovertuiging, dieet en/of allergie? Ook dit is voor onze food professionals geen enkel probleem. Het enige wat wij vragen is dit te inventariseren en aan ons te laten weten. Wij zorgen er vervolgens voor dat ook deze gasten ten volste kunnen genieten van uw evenement, zonder zich ergens zorgen over te moeten maken of zich bezwaard te voelen.

Vraag hier uw offerte aan
 • Ons bruiloftsfeest is door Panita Catering een geweldig feest geworden. Heel relaxed en goed georganiseerd! Kon altijd contact op nemen en niks was een gekke vraag. Mijn volgende feest laat ik graag door hun organiseren!
  Marco
 • Panita Catering heeft ons 30 jarig bestaan een extra feestelijk tintje gegeven met het prima verzorgde buffet. Alle bewoners waren zeer lovend over de keuze en de kwaliteit. Dit bedrijf verdient een pluim en is zeker een aanrader.
  Bewonerscommissie Anton Constandse II, Alphen aan den Rijn
 • Onze eerste discussiebijeenkomst van de blindenstichting voor Zuid Afrika . Voor zo'n bijzondere bijeenkomst zoek je een bedrijf dat net iets extra's kan toevoegen om de avond voor de stichting tot een succes te maken. En daar is Panita-Catering in geslaagd. De avond en het diner was door hen voortreffelijk verzorgd en over de blinddoektasting hebben de gasten op de avond nog lang nagepraat. Complimenten!
  Rene de Vries
  Blindenstichting voor Zuid-Afrika
 • Vol lof over de enorm geslaagde lunch en borrel die in onze fabriekshal plaats heeft gevonden. Alleen maar positieve reacties gehoord van ons personeel. Panita Catering heeft tijdens de voorbereidingen voortdurend meegedacht. Ze leverden een keurige service en smakelijke lunch.
  Insituform B.V.
 • 27-12-2014 ons jaarlijkse kerstbal. Cateringverzorgt door Panita Catering, een Tapas buffet, in 1 woord; Fantastisch! Alleen maar positieve reacties ontvangen van onze gasten over het buffet. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Wij komen zeker terug als klant!
  Norbert van Wijk
  Dansschool Norbert van Wijk
 • Wij proberen het als bedrijf altijd net een beetje anders te doen dan anderen. Dit zocht ik ook bij Panita Catering bij het verzorgen van een ontbijtmeeting voor Businessclubleden van Excelsior. Dit heeft Patrick en zijn collega voortreffelijk verzorgd en gepresenteerd. Complimenten en hulde!
  V&W Facility Support
 • 12 april jl. jubileumdag van onze vogelvereniging, wij waren zeer verrast in een handomdraai de ruimte omgetoverd, we hebben genoten van de culinaire verrassingen. alles perfect geregeld en onze dank voor de goede service en het was super gezellig met jullie.
  Raymond Sluiter
  Vogelverengiging De Nachtegaal
 • Wij hebben al meerdere keren genoten van de culinaire heerlijkheden van Panita-Catering. Naast de kwaliteit, leuke menu suggesties.
  Manon Jansen Stolk
  Securelink Nederland B.V.
 • Gisteravond weer keurig verzorgde avond gehad. Vanmorgen zag het er weer spik en span uit, alsof er niets gebeurd was. Dank voor de perfecte service!
  Daphne Sterk
  Besix Nederland

Onze meest recente tweet