Een selectie van onze klanten...

 
 

De opdrachtgevers aan het woord...

Daphne Sterk

Besix Nederland


Gisteravond weer keurig verzorgde avond gehad. Vanmorgen zag het er weer spik en span uit, alsof er niets gebeurd was. Dank voor de perfecte service!
Manon Jansen Stolk

Securelink Nederland B.V.


Wij hebben al meerdere keren genoten van de culinaire heerlijkheden van Panita-Catering. Naast de kwaliteit, leuke menu suggesties.
Raymond Sluiter

Vogelverengiging De Nachtegaal


12 april jl. jubileumdag van onze vogelvereniging, wij waren zeer verrast in een handomdraai de ruimte omgetoverd, we hebben genoten van de culinaire verrassingen. alles perfect geregeld en onze dank voor de goede service en het was super gezellig met jullie.

V&W Facility Support


Wij proberen het als bedrijf altijd net een beetje anders te doen dan anderen. Dit zocht ik ook bij Panita Catering bij het verzorgen van een ontbijtmeeting voor Businessclubleden van Excelsior. Dit heeft Patrick en zijn collega voortreffelijk verzorgd en gepresenteerd. Complimenten en hulde!
Norbert van Wijk

Dansschool Norbert van Wijk


27-12-2014 ons jaarlijkse kerstbal. Cateringverzorgt door Panita Catering, een Tapas buffet, in 1 woord; Fantastisch! Alleen maar positieve reacties ontvangen van onze gasten over het buffet. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Wij komen zeker terug als klant!

Insituform B.V.


Vol lof over de enorm geslaagde lunch en borrel die in onze fabriekshal plaats heeft gevonden. Alleen maar positieve reacties gehoord van ons personeel. Panita Catering heeft tijdens de voorbereidingen voortdurend meegedacht. Ze leverden een keurige service en smakelijke lunch.
Rene de Vries

Blindenstichting voor Zuid-Afrika


Onze eerste discussiebijeenkomst van de blindenstichting voor Zuid Afrika . Voor zo'n bijzondere bijeenkomst zoek je een bedrijf dat net iets extra's kan toevoegen om de avond voor de stichting tot een succes te maken. En daar is Panita-Catering in geslaagd. De avond en het diner was door hen voortreffelijk verzorgd en over de blinddoektasting hebben de gasten op de avond nog lang nagepraat. Complimenten!

Bewonerscommissie Anton Constandse II, Alphen aan den Rijn


Panita Catering heeft ons 30 jarig bestaan een extra feestelijk tintje gegeven met het prima verzorgde buffet. Alle bewoners waren zeer lovend over de keuze en de kwaliteit. Dit bedrijf verdient een pluim en is zeker een aanrader.
Marco


Ons bruiloftsfeest is door Panita Catering een geweldig feest geworden. Heel relaxed en goed georganiseerd! Kon altijd contact op nemen en niks was een gekke vraag. Mijn volgende feest laat ik graag door hun organiseren!

Onze meest recente tweet